Pirjo Jurva Oy

Pirjo Jurva Oy on tervolalainen kotileipomo ja siivousalan ammattilainen. Pirjo Jurva perusti yrityksensä vuonna 2014 ja tekijälleen sopiva toiminta vei nopeasti mukanaan. Tänä päivänä yritys palvelee laajaa asiakaskuntaa Meri-Lapin alueella kuuden työntekijän voimin. 

Tuotteet

Yhdessä veljensä Janne Jurvan kanssa Pirjo suunnittelee ja valmistaa nyt myös ainutlaatuisia apuvälineitä leivontaan ja ruoanlaittoon. Sisarusten yhteistyö alkoi kampanisumuoteista, jotka Pirjo suunnitteli alunperin omaa työtään helpottamaan. Käsistään taitava Janne on valmistanut monenlaisia puutöitä tilaustöinä ja toteutti myös muotit nopeasti. Muotit herättivät kiinnostusta sosiaalisessa mediassa, mikä inspiroi sisaruksia toteuttamaan myös muita ideoitaan.

Pirjo suunnittelee tuotteet kokemuksensa tuomalla varmuudella. Jannen käsissä ne saavat yksilöllisen ja vahvan muotonsa. Sisarusten yhteistyössä valmistuvat ainutlaatuiset, kauniit käyttöesineet, joista huokuu kunnioitus käsin tekemiseen sekä sukupolvet ylittäviin perinteisiin.

  

Yhteystietomme löydät täältä.

 

Kasvokuva Pirjosta ja Jannesta